x
H B

Brandwerende Spuitpleister

Brandwerende Spuitpleister -Hamer-Brandwering

Aanbrengen van brandwerende spuitpleister

Onze firma, Hamer Brandwering bv, biedt uitgebreide diensten op het gebied van brandveiligheid, waaronder ook het aanbrengen van brandwerende spuitpleister op staalconstructies zoals liggers en kolommen, evenals het bespuiten van wanden en plafonds. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige producten, zoals die van Promat.

Brandwerende spuitmortels zijn veelgebruikte oplossingen om staal- en betonconstructies te beschermen tegen brand. Deze spuitmortels bestaan uit een poeder dat machinaal vermengd wordt met water, resulterend in een verpompbaar en verspuitbaar mengsel. Hierdoor kan het snel worden aangebracht, zelfs op constructies met een complexe geometrie.

Promat produceert spuitmortels op basis van gips (PROMASPRAY®-P300) en cement (PROMASPRAY®-C450). We beschikken over het juiste product voor elk project, afhankelijk van de vereiste brandweerstand, de omstandigheden op de bouwplaats, de installatiesnelheid en de duurzaamheidseisen. Met de brandwerende spuitmortels van Promat kunnen we optimale bescherming bieden aan staalconstructies en zorgen voor een effectieve brandvertraging.

Bij Hamer Brandwering bv streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en betrouwbare brandveiligheidsoplossingen te bieden. Door gebruik te maken van de spuitmortels van Promat kunnen we uw staalconstructies effectief beschermen en voldoen aan alle vereisten op het gebied van brandweerstand. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om uw project succesvol te realiseren en uw gebouw te voorzien van een optimale brandveiligheid.

Deze spuitpleister wordt aangebracht op onderstaande constructies.

Geinteresseerd? Boek hier uw afspraak.

    Go To Top