x
H B

Over Ons

Hamer Brandwering bv
Uw partner in brandwerende toepassingen.

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten.
 

Brandwering

Installateur voor diverse toepassingen van brandwerende materialen voor uw gebouw.

Kwaliteit & Normen

Werken uitgevoerd volgens de lokaal geldende normen en kwaliteitsvereisten.

Om aan de kwaliteitseisen te voldoen, werken we enkel met de meest kwalitatieve producten. Hierdoor werken we met producten van bvb. Promat.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat de werken worden uitgevoerd volgens de normen die geldig is in het land van uitvoering.

Onze Missie

Familliebedrijf met meer dan 23jaar ervaring.

Wij zijn een familiebedrijf met samen meer dan 26 jaar ervaring. Het bedrijf is van vader op zoon verder gegaan. Voorheen was de oprichter reeds 23 jaar actief in deze branche.

Onze garanties

Veiligheid & Kwaliteit

Voor brandveiligheid is er geen ruimte voor compromis. Wij omarmen onze kernwaarden van veiligheid, stiptheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid, en voeren al onze taken met onwrikbare toewijding uit. Onze garanties zijn een belofte die we vol overtuiging nakomen, omdat uw gemoedsrust onze hoogste prioriteit is.

Veiligheid
100%
Stiptheid
100%
Kwaliteit
100%
Klantvriendelijkheid
100%

> 23

Jaar Ervaring

Laat brandveiligheid maar aans ons over.

Onze brandwerende producten zijn in overeenstemming met de geldende normen in Europa en België. De Belgische wetgeving is gebaseerd op het koninklijk besluit van 23 juni 2022.

Bovendien geldt er voor gebouwen die bestemd zijn voor ouderenzorg, kinderopvang, ziekenhuizen of geestelijke gezondheidszorg ook aanvullende Vlaamse regelgeving met betrekking tot brandveiligheid.

  • Werkzaam in Benelux en Frankrijk
  • Vlot een afspraak geregeld onsite.
  • En hoog kwalitatief materiaal
Go To Top