x
H B

Brandwerende Coatings

Brandwerende-Coating-Page-Hamer-Brandwering bv

Brandwerende Coatings voor staalcontructies

Onze firma, Hamer Brandwering bv, biedt een uitgebreide dienstverlening waarbij klanten kunnen vertrouwen op onze expertise in brandwerende coatings / verven voor staalconstructies. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten van het gerenommeerde merk Promat, waardoor we optimale bescherming kunnen bieden.

Eén voorbeeld van een product die wij graag inzetten is de PROMAPAINT® intumescerende verf. Deze verf is speciaal ontworpen om beton- en staalconstructies te beschermen tegen brand. Bij blootstelling aan temperaturen rond de 200°C reageert de verf door op te schuimen. Hierdoor vormt zich een beschermende laag die de opwarming van de constructie vertraagt en het dragend vermogen bij brand verlengt.

Het unieke kenmerk van intumescerende verven is dat ze de vorm van de constructie behouden en tevens zeer licht van gewicht zijn. Dit biedt niet alleen een esthetisch voordeel, maar zorgt er ook voor dat de structurele integriteit van de constructie behouden blijft.

Bij Hamer Brandwering bv streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van brandbescherming. Met de hoogwaardige producten van Promat en onze expertise op het gebied van staalcoating, kunnen wij uw constructies voorzien van duurzame en effectieve brandbeveiliging.

Geinteresseerd? Boek hier uw afspraak.

    Go To Top