x
H B

Brandwerend Plaatmateriaal

Brandwerend Plaatmateriaal -Hamer-Brandwering bv

Brandwerend plaatmateriaal plaatsen

Onze firma, Hamer Brandwering bv, is dé installatie specialist van brandwerend plaatmateriaal voor staalconstructies, plafonds en wanden met hoogwaardig brandwerend plaatmateriaal van het gerenommeerde merk Promat. Deze producten zijn een essentieel onderdeel voor de brandveiligheid van een gebouw.

Promat biedt een van de meest complete en efficiënte gamma’s van brandwerende platen op de markt. De Promat-platen worden grondig getest door onafhankelijke geaccrediteerde instituten en voldoen aan de strengste normen. Ze zijn onbrandbaar en hebben de langste levensduur.

Deze brandwerende platen zijn ontworpen met het oog op vlotte installatie, hoge productiviteit op de bouwplaats en het waarborgen van de gezondheid van installateurs en gebruikers. Het gamma omvat diverse brandwerende platen die voldoen aan specifieke eisen, zoals brandwerendheid, akoestische prestaties en installatiemethoden. 

Bij Hamer Brandwering bv streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en betrouwbare brandveiligheidsoplossingen te bieden. Met het gebruik van het brandwerende plaatmateriaal van Promat kunt u rekenen op duurzame bescherming en gemoedsrust voor uw gebouw en de mensen die erin verblijven. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om uw project succesvol te realiseren en te voldoen aan alle vereisten op het gebied van brandveiligheid.
Wij plaatsen dit brandwerend plaatmateriaal op onderstaande constructies of toepassingen.

Geinteresseerd? Boek hier uw afspraak.

    Go To Top